Payroll onderwijs

Met payrolling kunt u als onderwijs organisatie de werving en selectie in eigen hand houden, maar de administratie en het werkgeverschap uitbesteden. Devocare heeft jarenlange ervaring in payroll binnen het onderwijs. Wij geven u 6 goede redenen om van payroll gebruik te maken:
 
Reden 1: Lage tarieven
Doordat Devocare meerdere diensten aanbiedt, kunnen wij lage tarieven garanderen.
 
Reden 2: Geen eigen risico bij WW
Werkgevers in het onderwijs en bij de overheid zijn eigenrisicodrager. Als eigenrisicodrager voor de WW draagt u het risico voor de werkloosheid van uw werknemers. Als uw werknemer werkloos wordt, betaalt u de kosten van de WW-uitkering. Het UWV betaalt de uitkering aan uw werknemer. Het UWV brengt deze kosten bij u in rekening. Daarnaast bent u ook zelf verantwoordelijk voor de re-integratie van werkloze ex-werknemers. Het UWV ondersteunt u hier dus niet bij. Deze vervelende situatie voorkomt u door uw medewerkers op payroll bij Devocare te plaatsen.   
 
Reden 3: Gespecialiseerd in onderwijs
Devocare is een bedrijf dat gespecialiseerd is in uitzending, werving en selectie, payrolling en outplacement voor onderwijspersoneel. Dit betekent dat u een gesprekspartner heeft die uw taal verstaat en begrijpt wat u zoekt.
 
Reden 4: ABU en NEN 4400-1
 
Reden 5: Verscheidenheid aan diensten
In tegenstelling tot andere bedrijven bieden wij zowel werving en selectie, als payroll en uitzending aan. Hierdoor heeft u één aanspraakpunt voor al deze diensten.
 
Reden 6: Uitbesteding administratieve lasten
Devocare verzorgt naast het werven en selecteren van kandidaten ook voor u de administratieve afhandeling zoals het voeren van de salarisadministratie.
 

Meer informatie over payroll in het onderwijs?

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.