Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Wiskunde 2e graad

1764447 79 x bekeken

Profielschets

Ben jij de docent die gek is op formules en cijfers? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante HBO opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift? Met ingang van 6 januari 2020 zoeken we een docent Wiskunde die de lessen boeiend en uitdagend maakt voor de leerlingen. Je begeleidt de leerlingen tijdens de les en stimuleert ze de lesstof onder de knie te krijgen.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 11 lesuren aan leerlingen van de VAVO niveau HAVO. Het is een tijdelijke baan van 6 januari 2020 tot eind maart 2020 met mogelijk verlenging. De inschaling geschiedt op basis van CAO MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 11.00
Regio DEN HAAG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.