Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Wiskunde TTO 2e graad

1757875 265 x bekeken

Profielschets

Ben jij de docent die gek is op formules en cijfers? Beheers je de Nederlandse én Engelse taal uitstekend in woord en geschrift? Per direct zoeken we een docent Wiskunde die de lessen boeiend en uitdagend maakt voor de leerlingen. Je begeleidt de leerlingen tijdens de les en stimuleert ze de lesstof onder de knie te krijgen. Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Wiskunde. Een Engels taaldiploma zoals IB of Cambridge advanced of proficiency is een pré.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je in eerste instantie 0.5 fte aan leerlingen van MAVO, HAVO en VWO onderbouw van de afdeling TTO. Er is een mogelijkheid tot het overnemen van meer lessen. Het betreft een tijdelijke baan tot tenminste 21 februari 2020. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 13.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.