Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Mobiele Werktuigen

1732502 1069 x bekeken

Profielschets

Ben jij een vakspecialist op het gebied van tractoren en de techniek hiervan? Vind je het leuk om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen? Met ingang van 19 augustus 2019 zoeken we een enthousiaste docent Mobiele Werktuigen. Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een relevante hbo-opleiding met daarnaast een pedagogisch didactische aantekening. Je hebt affiniteit met de agrarische en industriële sector en hebt een netwerk binnen de betreffende sector. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Breda verzorg je 1 fte aan leerlingen van MBO niveau 2 en 3. Het is een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van cao BVE schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 36.00
Regio BREDA

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.