Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Nederlands 2e graad

1717395 108 x bekeken

Profielschets

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Nederlands in het tweedegraads gebied voor een onderwijsinstelling in het voortgezet onderwijs. Kandidaten die in het bezit zijn van een wettelijk relevante onderwijsbevoegdheid kunnen op deze vacature reageren.

Eisen

Op een locatie voor VMBO verzorg je een aantal lesuren waarbij er ruimte is voor 1,5 tot 2 fte. Het betreft een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van CAO VO schaal LB.

Spreekt deze vacature je aan? Onderaan deze pagina kan je reageren.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de vacature dan staan we je graag te woord. Je kunt bellen met Devocare op nummer 085-0471700. De plaats van de school wordt niet eerder verstrekt dan tijdens het plaatsvinden van een intakegesprek. Wij houden rekening met de reisafstand die door de kandidaat wordt aangegeven.
Lesuren 26.00
Regio NOORD-BRABANT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.