Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent NT2 2e graad

1703967 313 x bekeken

Profielschets

Kun jij anderstaligen op een creatieve manier de Nederlandse taal leren? Per 7 mei 2019 zoeken we enthousiaste docenten NT2 die ervaring hebben in het lesgeven aan lager opgeleide anderstaligen en alfabetisering NT1 en NT2. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Tevens is een NT2-certificaat vereist. De lessen vinden plaats op de dinsdagavond van 18.45 tot 22.00 uur in Den Haag. Ben jij beschikbaar en herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je een aantal lesuren aan volwassenen. Het is een tijdelijke baan tot en met 20 juli 2019. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.
Lesuren 6.00
Regio ZUID-HOLLAND

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.