Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Sales

1683710 178 x bekeken

Profielschets

Heb jij affiniteit met het overbrengen van kennis en vaardigheden? We zoeken met ingang van 28 januari 2019 een enthousiaste docent Sales. Je verzorgt het vak Sales Representative. De nadruk ligt op commerciële gespreksvaardigheden.

Beschik je over een relevant academisch masterdiploma en heb je ervaring in het werkveld? Ben je beschikbaar in de periode van 28 januari t/m 12 april 2019? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor HBO in de regio Breda verzorg je 120 klokuren in blok 3 aan de propedeuse van de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap & Retail Management. Blok 3 loopt van 28 januari 2019 tot en met 12 april 2019. Het betreft 4 klassen. Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. De inschaling geschiedt op basis van cao HBO.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 12.00
Regio BREDA

Solliciteer naar Docent Sales

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.