Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Metaaltechniek

1683100 214 x bekeken

Profielschets

We zoeken per direct, maar uiterlijk 1 maart 2019 een enthousiaste docent Metaaltechniek. Je geeft 10 lessen beroepsgerichte vakken metaal in de bovenbouw en 4 lessen carrousel metaal in de onderbouw (oriëntatie). Tevens begeleid je de bovenbouwleerlingen bij de stage. Er staat één uur op het rooster waarin klassikaal de voortgang besproken wordt.

Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak of docent in opleiding. Je hebt affiniteit met de doelgroep leerlingen praktijkschool en kennis van metaalopleidingen van NIL. Ervaring met PIE op VMBO is een pré. Sta jij stevig in je schoenen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 15 lessen aan leerlingen van het Praktijkonderwijs. Het is een reguliere baan. Werkdagen zijn maandag, woensdagochtend en donderdag. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 15.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar Docent Metaaltechniek

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.