Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent NT2

1675498 440 x bekeken

Profielschets

Kun jij anderstaligen op een creatieve manier de Nederlandse taal leren? Met ingang van 7 januari 2019 zoeken we een enthousiaste docent NT2. Je hebt een bevoegdheid voor NT2, een PABO-diploma of een 2e graads bevoegdheid voor Nederlands, het liefst met aantekening NT2. Je hebt ruime ervaring met het geven van gedifferentieerd onderwijs en affiniteit met de doelgroep van ISK/EOA. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je lessen aan leerlingen van de EOA. Er zijn 47 lesuren te verdelen in verband met het starten van een nieuwe groep. Het is een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 35.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar Docent NT2

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.