Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent NT2

1668361 1242 x bekeken

Profielschets

Kun jij anderstaligen op een creatieve manier de Nederlandse taal leren? Per direct zoeken we een enthousiaste docent NT2. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Tevens heb je een opleiding tot docent NT2 afgerond. Je hebt ervaring in het lesgeven aan hoger opgeleide anderstaligen. Herken jij jezelf hierin en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 6 lesuren aan hoogopgeleiden, cursus A2-B1. De school richt zich op volwassenen die onderwijs behoeven op het gebied van de Nederlandse taal en organiseert cursussen voor diverse doelgroepen. Het is een tijdelijke vacature, einddatum onbekend. De lessen vinden plaats in de avond van 18.45 uur tot 22.00 uur. Je werkt 2 avonden in de week met keuze uit maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 6.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar Docent NT2

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.