Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Installatietechniek

1608052 1 x bekeken

Profielschets

Heb jij ervaring met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving in de installatietechniek en de praktische uitvoering hiervan? Je beschikt over een relevant HBO diploma & PDG en beheerst diverse didactische en methodische technieken. Als docent Installatietechniek onderhoud je de relatie met het werkveld, werk je aan onderwijsontwikkeling en heb je een belangrijke rol bij de begeleiding van de leerlingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Herken jij jezelf hierin en ben je vanaf 1 april 2018 beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Breda verzorg je 1 fte aan leerlingen van het MBO. Het gaat om een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700
Lesuren 26.00
Regio BREDA

Solliciteer naar docent installatietechniek

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.