Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Intern Begeleider

1607127 1 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een Intern Begeleider die advies geeft gericht op een passend aanbod voor de leerlingen en de klassenorganisatie. Je ondersteunt en adviseert in het opstellen van groepsplannen en individuele handelingsplannen. Je analyseert knelpunten in de hulpverlening en komt met oplossingsvoorstellen. Je hebt een relevante onderwijsbevoegdheid en je beschikt over relevante cursussen en/of masters, zoals Master SEN of Master Autisme. Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Herken jij je hierin en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor Speciaal Onderwijs in de regio Eindhoven werk je 16 uur. Op dinsdagochtend werk je 4 uur, de overige uren zijn in overleg. Een deel van de uren wordt gemaakt tijdens schooltijd en een deel na schooltijd. Het is een ziektevervanging. De inschaling geschiedt op basis van cao PO. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 16.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar intern begeleider

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.