Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Leerkracht Speciaal Onderwijs

1606897 1 x bekeken

Profielschets

Wij zijn op zoek naar docenten die graag binnen het Speciaal Onderwijs werkzaam willen zijn. Je staat sterk in je schoenen en zorgt voor een sterk pedagogisch en didactisch klimaat in de klas. Je hebt affiniteit met leerlingen met extra zorgbehoefte. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Kennis en ervaring rondom leerlingen met autisme zijn een pré. Heb jij een PABO-diploma, bij voorkeur met Master SEN? Herken jij je in bovenstaande en heb je feeling of ervaring met de doelgroep? Reageer dan snel!

Eisen

Op een school voor Speciaal Onderwijs in de regio Eindhoven verzorg je lessen aan zeer moeilijke lerende kinderen en leerlingen met een Autisme Spectrum Stoornis van 8 t/m 11 jaar. Het betreft een vervanging van enkele afwezige leerkrachten. Inschaling geschiedt volgens cao PO schaal LB. Wil je meer informatie? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 24.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar leerkracht speciaal onderwijs

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.