Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Nederlands/NT2

1604021 1 x bekeken

Profielschets

Kun jij leerlingen op een creatieve manier wegwijs maken in de wereld van spelling en wil jij anderstaligen helpen het beste uit zichzelf te halen? Per direct zoeken we een enthousiaste docent Nederlands die de leerlingen in de Nederlandse taal begeleidt door gebruik te maken van verschillende werkvormen. Je hebt een bevoegdheid voor Nederlands of bent studerende hiervoor en je hebt ervaring met device-onderwijs. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 0.5 tot 1 fte aan leerlingen van het VMBO en de EOA. Het is een baan tot het einde van het schooljaar. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 20.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar docent nederlands/nt2

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.