Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Engels 1e graad

1589229 1 x bekeken

Profielschets

Met ingang van 29 januari 2018 zijn wij op zoek naar een docent Engels 1e graad voor een onderwijsinstelling in het HBO. Kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde Masteropleiding en affiniteit hebben met het HBO, kunnen op deze vacature reageren.

Eisen

Op een locatie voor HBO verzorg je een tijdelijke functie in blok 3 (29 januari 2018 - 13 april 2018). De inschaling geschiedt op basis van CAO HBO. Spreekt deze vacature je aan? Onderaan deze pagina kan je reageren. Meer informatie? Wil je meer informatie over de vacature dan staan we je graag te woord. Je kunt bellen met Devocare op nummer 085-0471700. De plaats van de school wordt niet eerder verstrekt dan tijdens het plaatsvinden van een intakegesprek. Wij houden rekening met de reisafstand die door de kandidaat wordt aangegeven.
Lesuren 12.00
Regio NOORD BRABANT

Solliciteer naar docent engels 1e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.