Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Engels 2e graad

1585394 1 x bekeken

Profielschets

Beschik je over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels en is het lesgeven helemaal jouw “cup of tea”? Dan zijn we op zoek naar jou! Met ingang van 8 januari 2018 zoeken we een docent Engels die het niveau van de leerlingen naar the next level tilt door gebruik te maken van verschillende werkvormen. Tevens heb je ervaring met examenklassen. Ben jij die enthousiaste docent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 0.8 fte aan leerlingen van VMBO GL en TL, inclusief examenklassen. Het is een ziektevervanging. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 20.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar docent engels 2e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.