Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Afstudeerbegeleider Sociale Studies

1581540 1 x bekeken

Profielschets

Wij zoeken docenten met een mastertitel die affiniteit hebben met kwalitatief onderzoek en het sociaal agogisch werk. Je hebt ervaring in het hbo of universitair onderwijs, ook op het gebied van coaching. Als docent help je in het proces en stuur je bij op het gebied van onderzoek. Je levert feedback op stukken en beoordeelt groepen schriftelijk en mondeling. Het start in de week van 29 januari 2018 en eindigt half juni 2018, afhankelijk van het aantal herkansers. Ben jij de ervaren docent die wij zoeken en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor HBO in de regio Breda begeleid je ca. 5 uren per week de afstudeerders van de Sociale Studies. Het gaat om blok 3 en 4. De inschaling geschiedt op basis van cao HBO. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 6.00
Regio BREDA

Solliciteer naar afstudeerbegeleider sociale studies

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.