Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Accounting

Solliciteer
2055344 1503 x bekeken UTRECHT 16.00 Docent Accounting

Profielschets

Je geeft les aan HBO-studenten, met name in het eerste of tweede jaar. Afhankelijk van jouw expertise kijken we welke economische/financiële/accountancy vakken je zou kunnen geven. De lessen zijn overdag. Heb je interesse? Solliciteer dan direct. We nemen daarna contact met je op. Het is op dit moment tijdelijk, maar er zijn mogelijkheden voor de toekomst.

Eisen

Per direct zijn we op zoek naar verschillende docenten binnen het economische domein voor een HBO-instelling in de regio Utrecht. Je hebt een masteropleiding afgerond en leservaring binnen het HBO is een pré. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kijken we wat de mogelijkheden zijn. Inschaling conform CAO HBO schaal 11.
Lesuren 16.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.