Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Syntheseklas

Solliciteer
2038426 631 x bekeken EINDHOVEN 15.00 Docent Syntheseklas

Profielschets

Je gaat werken in een syntheseklas. De Syntheseklas is een soort brug tussen de basisschool en het voorgezet onderwijs. Het tempo van de lessen en de begeleiding worden aangepast op de persoonlijke behoeften van de leerling. De Syntheseklas is voor leerlingen met vmbo basis- en kaderniveau (leerjaar 1 en 2). Het is een klas met maximaal 12 leerlingen en een vaste docent voor de theorievakken. In de beschermde omgeving van de Syntheseklas leren de leerlingen wat er van hen verwacht wordt en hoe ze zich kunnen aanpassen aan de nieuwe schoolomgeving. Na verloop van tijd stapt de leerling over naar een gewone vmbo-klas. Dit gaat per vak en elke leerling doet dit in zijn of haar tempo. Het is de bedoeling dat na anderhalf jaar de overstap naar elk vak is gemaakt. Het laatste half jaar van de Syntheseklas bestaat uit persoonlijke begeleiding en nazorg.
Heb je interesse? Solliciteer dan direct!

Eisen

Voor een middelbare school zijn we per 9 januari 2023 op zoek naar een docent Syntheseklas voor een omvang van ongeveer 0,6 fte in de regio Eindhoven. Je mag een bevoegdheid hebben voor PO of VO. Inschaling conform CAO VO schaal LB.
Lesuren 15.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.