Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Informatica

Solliciteer
2038423 2342 x bekeken BREDA 20.00 Docent Informatica

Profielschets

In de functie van docent leid je studenten op tot IT-professionals. Je leert ze de fijne kneepjes van software engineering. Dat doe je niet alleen in een klaslokaal. Je begeleidt, motiveert en inspireert je studenten vanuit je praktijkervaring ook bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. Je bent coach, docent en vraagbaak in één, want studenten komen regelmatig bij je voor advies. Jonge mensen in een belangrijke fase van hun leven coachen en inspireren in combinatie met
actueel en interessant onderwijsmateriaal ontwikkelen, dat maakt jou gelukkig. Wij ondersteunen je daarbij met de nieuwste didactische inzichten en technologische ontwikkelingen. Zelf zoek je ook continu naar de laatste trends. De bedrijven en externe
deskundigen waarmee je werkt, zijn daarvoor belangrijke bronnen. Heb je interesse? Solliciteer dan direct.

Eisen

Met ingang van 31 januari 2023 zijn we op zoek naar een Docent Informatica voor een HBO in de regio Breda. Weet je alles te vertellen over het ontwerpen en realiseren van softwareapplicaties en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels? Dan zijn we op zoek naar jou. We hebben genoeg ruimte voor 1,0 fte, maar wil je minder werken dan is dat ook geen probleem. Inschaling conform CAO HBO schaal 11.
Lesuren 20.00
Regio BREDA

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.