Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Engels 1e graads

Solliciteer
2020469 2177 x bekeken BREDA 20.00 Docent Engels 1e graads

Profielschets

Het gaat om 2 onderdelen in 2 verschillende jaren:
-Business Communication jaar 4. Het gaat om 6 weken les met daarna het nakijken van opgenomen +/- 32 oefen ‘viva’ (een verdediging) van 3 a 4 minuten (online). In totaal staat deze klus voor 40 uur.
-Business Communication + Qualitative methods jaar 2 (dit zijn 2 vakken in 1 - ieder met een eigen manual en ook nog een eigen grading rubric, maar hoort dus bij elkaar). Studenten moeten een onderzoeksrapportje schrijven en het wordt beoordeeld op basis van het Engels en op basis van onderzoeksvaardigheden. Voor deze klus staan 184 uur (+/- 8 uur les en +/- 96 uur nakijkwerk van de rapporten). Heb je interesse? Reageer dan direct!

Eisen

Met ingang van 7 november 2022 tot 1 februari 2023 zijn we op zoek naar een docent Engels met een 1e graads bevoegdheid of ervaring heeft in het lesgeven aan HBO-studenten. De lessen zijn op locatie in de regio Breda. Inschaling conform CAO HBO schaal 11.
Lesuren 20.00
Regio BREDA

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.