Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docenten HBO

Solliciteer
1988260 5176 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 10.00 Docenten HBO

Profielschets

De werkzaamheden zullen afhankelijk zijn welke aanvragen we van onze opdrachtgevers binnen krijgen. Dit betekent ook dat de aanvragen in verschillende plaatsen zijn en dat we dus op zoek zijn naar docenten door heel Nederland.

Eisen

We zijn voor het gehele nieuwe collegejaar op zoek naar docenten die het leuk vinden om op een HBO te werken voor 1-3 dagen per week. Dit kan voor 10 weken zijn maar ook voor meerdere blokken. We zijn met name op zoek naar docenten die al eerder voor een HBO-instelling hebben gewerkt en het leuk vinden om 1 of een aantal dagen les te geven. Dit kan op het gebied van talen zijn, maar ook bedrijfscommunicatie, bedrijfseconomie, marketing, recht, vaardigheden, maatschappelijk werk en zorg etc. Heb je een universitaire opleiding afgerond en heb je training- of onderwijservaring? Dan vragen we je te reageren. Afhankelijk van jouw wensen kijken we dan naar de mogelijkheden. Inschaling conform CAO HBO schaal 11 (max. 5332 euro).
Lesuren 10.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.