Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent NT2

Solliciteer
1988238 2750 x bekeken EINDHOVEN 15.00 Docent NT2

Profielschets

Hier wordt onderwijs gegeven aan kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die recent naar Nederland zijn gekomen en de Nederlandse taal, regels, gewoonten en gebruiken niet eigen zijn. Deze kinderen hebben meer dan andere kinderen behoefte aan structuur, veiligheid, duidelijkheid, begrenzing, zorg. Om een goed leerklimaat neer te zetten voor deze specifieke doelgroep zijn gespecialiseerde leerkrachten van groot belang. Docenten die het in de vingers hebben om, om te gaan met de grote diversiteit aan culturen, didactisch sterk onderlegd zijn en bovenal een klik hebben met deze bijzondere doelgroep. Is deze vacature op je lijf geschreven? Reageer dan direct. Wil je meer informatie over Devocare, kijk dan op www.devocare.nl. Solliciteer je in de zomervakantie, dan kan de reactie langer op zich laten wachten.

Eisen

Met ingang van 1 oktober 2022 zijn we op zoek naar een docent NT2 in de regio Eindhoven voor minimaal 3 dagen per week, maar fulltime is ook mogelijk. Bij voorkeur ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor Nederlands of in ieder geval PABO mét een NT2-certificaat. Docenten die via ons werkzaam zijn voor NT2 worden vaak langdurig ingezet. Deze vacature loopt in ieder geval tot einde schooljaar, maar kan bij voldoende aanmeldingen ook doorlopen in schoojaar 2023-2024. De inschaling is conform CAO VO LB.
Lesuren 15.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.