Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Engels

Solliciteer
1988211 2921 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 10.00 Docent Engels

Profielschets

De werkzaamheden kunnen verschillend van aard zijn; dit is afhankelijk van de vraag die door de onderwijsinstelling bij ons wordt uitgezet. Inschaling is conform cao hbo (max. 5332 euro). Heb je interesse om op tijdelijke en flexibele basis opdrachten Engels te geven op een HBO, reageer dan direct.

Eisen

Voor komend collegejaar zijn we regelmatig op zoek naar docenten Engels die het leuk vinden om voor 1 of 2 dagen per week les te geven op een HBO. We krijgen ook regelmatig de vraag voor extra ondersteuning dat ziet op nakijkwerk. Eventuele toekomstige werkzaamheden zullen voornamelijk in Rotterdam, Breda, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen of Arnhem zijn. Dit is uiteraard afhankelijk welke aanvragen we binnen krijgen. Heb je een onderwijsbevoegdheid voor Engels, mag zowel 1e of 2e graads zijn en onderwijservaring, bij voorkeur ervaring op het HBO, dan vragen we je om te reageren.
Lesuren 10.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.