Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Engels HBO

Solliciteer
1943169 1394 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 14.00 Docent Engels HBO

Profielschets

De lessen zullen bestaan uit presentaties, assessments en luistervaardigheid. Aangezien het om verschillende faculteiten gaat kunnen is zullen de vacatures ook verschillen van inhoud en roostering en zijn we ook op zoek naar meerdere docenten, waarbij we een beschikbaarheid vragen van 1 tot en met 2 dagen per week.

Eisen

Met ingang van 31 januari 2022 zijn we op zoek naar verschiillende docenten Engels binnen een HBO-instelling. Heb je minimaal een 2e graads bevoegdheid Engels of een master Engels en heb je ervaring met het lesgeven op het HBO of heb je altijd op het HBO willen werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Je ontvangt een inschaling conform CAO HBO Schaal 11.
Lesuren 14.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.