Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Big Data

Solliciteer
1930576 586 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 8.00 Docent Big Data

Profielschets

De lessen zullen verzorgd worden aan 2e jaars studenten. Het doel van dit vak is om studenten het thema Big Data te laten verkennen en uitdiepen voor één te kiezen branche. Hoe kunnen keuzes worden gemaakt en kansen worden gezien op basis van de verschillende data die bekend is? Het subthema bij dit vak is dan ook 'data driven decision making'. Ben je enthousiast geworden om jouw kennis over te dragen aan studenten? Het lesmateriaal is aanwezig. Reageer dan direct op deze vacature. Heb je vragen ? Bel dan naar 085-0471700 of mail naar a.deelen@devocare.nl.

Eisen

Per 1 februari 2022 zijn we op zoek naar een docent Big Data voor een HBO-opleiding in de regio Den Bosch. Beschik je over een HBO-opleiding en heb je relevante werkervaring en ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Rooster is in overleg. Inschaling is conform CAO HBO schaal 11.
Lesuren 8.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.