Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Programming Digital Solutions

Solliciteer
1930540 589 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 8.00 Docent Programming Digital Solutions

Profielschets

De lessen worden gegeven aan 3e jaars studenten in periode 3 (1 februari tot half april). De leerdoelen van de studenten zijn 1) Hoe digitale oplossingen gemaakt kunnen worden, zodanig dat hiermee waarde voor gebruikers/stakeholders wordt gecreëerd 2) een code-vrij platvorm (of programmeertaal) naar keuze op een niveau te beheersen, zodanig dat zij hiermee werkende prototypes voor innovatievraagstukken kunnen bouwen. Het lesmateriaal is aanwezig. Rooster in overleg.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, bel dan naar 085-0471700 of mail naar a.deelen@devocare.nl. Lijkt het je een fantastische uitdaging om jouw kennis over te dragen aan studenten? Solliciteer dan direct!

Eisen

Met ingang van 1 februari 2022 zijn we op zoek naar een docent Programming Digital Solutions. We zijn op zoek naar een docent die minimaal over een HBO-opleiding beschikt en werkervaring heeft in dit vakgebied en minimaal 1 dag per weeg beschikbaar is. Inschaling conform CAO HBO schaal 11.
Lesuren 8.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.