Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Spaans 2e graads

Solliciteer
1924375 361 x bekeken EINDHOVEN 22.00 Docent Spaans 2e graads

Profielschets

De lessen worden gegeven aan de onderbouw van havo en vwo. De reden van deze vervanging is ziekte. Het is nog moeilijk te zeggen hoe lang de vervanging gaat duren, maar het zal waarschijnlijk langdurig zijn. Is je interesse gewekt? Reageer dan direct op deze vacature. Ben je benieuwd naar andere vacatures die we hebben? Kijk dan op www.devocare.nl. Heb je nog vragen? Bel dan naar 085-0471700.

Eisen

Per direct zijn we op zoek naar een docent Spaans voor onderbouw havo en vwo voor bij voorkeur 1,0 fte. Maar ben je minimaal 2 dagen beschikbaar, dan is dat ook bespreekbaar. De vacature is in de regio Eindhoven op een ontzettend leuke middelbare school.
Lesuren 22.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.