Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Psychologie

Solliciteer
1916412 193 x bekeken BREDA 16.00 Docent Psychologie

Profielschets

In het vak ‘perspectieven sociaal werk’ staat de psychologie centraal. Bij psychologie probeer je het gedrag van mensen te begrijpen door te kijken wat mensen van binnenuit beweegt. Hoe kan het dat de Peter dingen altijd optimistisch bekijkt en Sandra juist meestal somber? Is een psychiatrische stoornis erfelijk of speelt vooral de persoonlijkheid en de omgeving van iemand een rol in het ontwikkelen van een psychiatrische stoornis. Op welke manier kun je gedrag van mensen aan- of afleren en welke rol spelen de hersenen in het ontstaan of voortbestaan van gedrag? Dat zijn vragen die in dit vak beantwoord gaan worden vanuit verschillende psychologische perspectieven. Studenten gaan ontdekken dat veel methoden binnen het sociaal werk een psychologisch perspectief als vertrekpunt hebben.
Wij zoeken bij voorkeur een docent psychologie met affiniteit voor het sociaal werk.

Heb je interesse? Reageer dan direct! Ben je benieuwd naar andere functies? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

We zijn voor de periode van 8 november 2021 tot 24 december 2021 op zoek naar een docent Psychologie in de regio Breda voor een HBO-instelling. Ben je psycholoog of orthopedagoog en heb je affiniteit met het geven van onderwijs dan willen we je vragen om te solliceren. Ook kandidaten die werkzaam zijn geweest binnen dit vakgebied kunnen op deze vacature reageren. Bij voorkeur 1,5-3 dagen per week beschikbaar voor deze periode. Het gaat om 4 groepen o.b.v 3 dagen. Totale inzet voor deze 7 weken is 112 klokuren. Inschaling conform cao HBO schaal 11.
Lesuren 16.00
Regio BREDA

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.