Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Finance

Solliciteer
1911707 462 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 36.00 Docent Finance

Profielschets

Je start als docent Finance in een klein, maar dynamisch docententeam, waar je zowel aan de slag gaat met modern en praktijkgericht onderwijs voor studenten, maar ook verschillende andere rollen vervult, zoals: aanjager van co-creatie, organisatie van het onderwijs en projecten rondom toetsing of kwaliteit. Een zeer diverse rol, waarin je als docent op meerdere terreinen impact kunt maken.

Bij de opleiding Finance gaat het om het verhaal achter de cijfers. Welk verhaal heb jij hierbij? Je weet als geen ander studenten met praktijkcases wegwijs te maken in de financiële wereld.

Rondom het onderwijs organiseren we van alles! De beroepspraktijk betrekken we vaak bij het onderwijs en daarbij levert dit soms de nodige uitdagingen op om dit goed te organiseren. Ben jij diegene die warmloopt voor vernieuwend onderwijs in samenspraak met het werkveld? En breng je de nodige organisatieskills mee? Dan ben je van harte welkom in ons kleine, maar gezellige docententeam!

Onze opleiding bestaat nu een paar jaar, maar is aan het groeien. Als je het leuk vindt om echt ergens aan mee te bouwen en onderdeel te zijn van deze groei, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om te reageren. Ben je benieuwd naar andere vacatures die we hebben? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

Per direct zijn wij op zoek naar een docent Finance voor een HBO-instelling in de regio 's-Hertogenbosch die werkervaring heeft in bijvoorbeeld Financieel Management, Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde.
Ben jij een ervaren docent Finance met ervaring in het HBO die zin heeft om mee te bouwen aan de opleiding Finance in een startup omgeving? De uitdaging zit niet alleen in het coachen van studenten, maar ook om de nieuwe opleiding naar een next level te brengen. De vacature die we hebben is structureel. Bij voorkeur fulltime.
Lesuren 36.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.