Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Maatschappelijk Werk

1906803 316 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 10.00 Docent Maatschappelijk Werk

Profielschets

De lessen bestaan vooral uit het lesgeven en coachen van studenten. Daarnaast werk je in een hechte, sociale groep professionals die de studenten opleiden voor een prachtig en nuttig beroep. Wil jij je ook nuttig voelen en krijg je energie bij enkel het lezen van deze vacature? Reageer dan direct op deze vacature.

Eisen

Per direct zijn we op zoek naar docenten voor de HBO-opleiding maatschappelijk werk of verpleegkunde in zowel de regio Breda als Den Bosch. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan de vakken methodisch handelen, praktijkonderzoek, onderzoeksvaardigheden , oplossingsgerichte gespreksvoering, coaching en begeleiding. Heb jij minimaal een HBO-opleiding, praktijkervaring in het maatschappelijk werk en minimaal ervaring als docent op het MBO (HBO is een pré) en lijkt het je ontzettend leuk om les te geven aan HBO studenten? Dan zijn we op zoek naar jou. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kijken we wat er mogelijk is. Ben je niet direct beschikbaar, maar bijvoorbeeld wel per 1 november reageer dan ook. Over een paar weken gaan we al kijken naar de invulling van de volgende periode. Inschaling conform CAO HBO Schaal 11 (€3658-€5026).
Lesuren 10.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.