Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Vaardigheden/Business Skills

1905107 408 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 16.00 Docent Vaardigheden/Business Skills

Profielschets

De werkzaamheden vinden plaats tussen 6 september en 5 november voor 16 klokuren per week. Het betreft 3 klassen die elk 4 lesuren per week krijgen en daarnaast is er nog tijd om voor te bereiden. In de laatste 2 weken is er geen les en kunnen de uren gebruikt worden om na te kijken. Alle materialen liggen klaar. De vaardigheden waar studenten mee moeten oefenen zijn: reflecteren, feedback geven, presenteren en brongebruik).

Heb jij interesse in deze vacature? Reageer dan direct! Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

Per direct zijn wij op zoek naar een docent vaardigheden/business skills binnen de opleiding Business binnen een HBO-instelling in de regio Den Bosch. Beschik je over een masteropleiding, heb je ervaring met kennisoverdracht/coaching dan zijn we op zoek naar jou. Inschaling conform cao HBO schaal 11 (3658-5026)
Lesuren 16.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.