Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Nederlands 2e graads

1898792 882 x bekeken EINDHOVEN 16.00 Docent Nederlands 2e graads

Profielschets

De lessen verzorg je op de MAVO. Ben jij die enthousiaste docent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.

Eisen

Ben jij degene die leerlingen op een creatieve manier wegwijs kan maken in de wereld van spelling, zinsontleding en literatuur? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding? We zijn per 6 september op zoek naar een docent Nederlands voor een voortgezet onderwijsinstelling in de regio Eindhoven. De omvang bedraagt 0,6 fte regulier voor het gehele schooljaar.
Lesuren 16.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.