Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent BBL/BOL niveau 2

1898745 868 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 25.00 Docent BBL/BOL niveau 2

Profielschets

Als coachende leraar bereid je de studenten voor op hun toekomst. De toekomst vraagt enerzijds om experts in een beroep met de voorwaardelijke basiskennis en vaardigheden van taal, rekenen, loopbaanontwikkeling en burgerschap. Anderzijds vraagt de toekomst een scala aan vaardigheden die de student wendbaar en weerbaar maken bij veranderingen in het beroep en de maatschappij. Inschaling is conform CAO MBO LB.12. Beschikbaarheid en rooster zijn in overleg.

Heb je nu al zin in deze uitdaging? Reageer dan direct op deze vacature. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar meerdere docenten die ervaring hebben met BBL/BOL niveau 2. We zijn op zoek naar bevoegde en breed inzetbare docenten die een duidelijke affiniteit hebben de doelgroep (niveau 2), beschikken over een zeer sterke didactische en pedagogische vaardigheden en bereid zijn om algemene/beroepsgerichte vakken te verzorgen.
Lesuren 25.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.