Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent zorg en welzijn

1896714 500 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 22.00 Docent zorg en welzijn

Profielschets

Als coachende leraar geef je de studenten op een aansprekende en effectieve wijze les, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethoden. Daarnaast lever je een bijdrage aan de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten. In samenwerking met collega’s draag je zorg voor het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied. Verder lever je een bijdrage aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing, toetsontwikkeling en examinering.

Ben je enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij voor een MBO op zoek naar een docent zorg en welzijn voor 0,8 fte. Je beschikt over een 2e graads bevoegdheid voor zorg en welzijn of bent studerend. De vacature is op dit moment een vervanging, maar aangezien het om een grote organisatie gaat zijn er wellicht na de vervanging ook nog mogelijkheden. Inschaling CAO MBO Schaal LB.
Lesuren 22.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.