Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Nederlands en rekenvaardigheid

1890226 1248 x bekeken ARNHEM 22.00 Docent Nederlands en rekenvaardigheid

Profielschets

De omvang bedraagt 0,9 fte en op dit moment betreft het een tijdelijke functie. De duur is nog onbekend, maar het zal waarschijnlijk langdurig zijn. De lessen worden gegeven in de onder- en bovenbouw VMBO K en GL/TL.Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via info@devocare.nl of bellen naar 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 zijn we op zoek naar een docent Nederlands en rekenvaardigheid in de regio Arnhem. Ben jij een vmbo-topper die leerlingen enthousiast wil maken voor taal- en rekenonderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou! Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.
Lesuren 22.00
Regio ARNHEM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.