Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Instructeur/Docent verpleegkunde

1863168 1825 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 15.00 Instructeur/Docent verpleegkunde

Profielschets

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerd instructeur voor het verzorgen van de praktijk- en skills lessen binnen de afdeling Verpleging en Verzorging.De werkzaamheden lopen tot begin juli. De instructeur houdt zich bezig met de individuele en groepsgewijze begeleiding tijdens de praktijklessen. Daarnaast levert de instructeur een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (praktijk) onderwijs. Op een coachende wijze geef je als instructeur studenten op een aansprekende en effectieve wijze les.

Eisen

Per direct zijn we op zoek naar een docent/instructeur Verpleegkunde voor een MBO-instelling (0,6-0,8 fte). Ben je in staat om als docent/instructeur binnen de hybride leeromgeving van onze afdeling Verpleging en Verzorging te zorgen voor meerwaarde? Heb jij relevante (praktijk-)ervaring als verpleegkundige? Dan is de functie van instructeur verpleegkundige wellicht de juiste stap in jouw carrière.De lessen zullen fysiek op locatie zijn.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.
Lesuren 15.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.