Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Omgangskunde

1862047 718 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 20.00 Docent Omgangskunde

Profielschets

Binnen de afdeling Funderend Beroepsonderwijs (FBO) worden alle Entreeopleidingen aangeboden. Leerlingen die zich kunnen inschrijven voor de opleidingen zijn uitgevallen uit het VO (voortgezet onderwijs) of doorgestroomd vanuit het PRO (praktijkonderwijs) en VSO (voortgezet speciaal onderwijs). De diversiteit qua achtergrond, problematiek en capaciteiten binnen de Entree is groot. De leerlingen zijn nog niet in het bezit van een diploma. De werkzaamheden betreffen ondersteuning in de les bij vaktheorie, lesgeven aan, begeleiden van studenten zonder stage. Een onderwijsbevoegdheid is een pré maar een vereiste is affiniteit met de doelgroep (niveau 1 BOL en BBL). Raak je enthousiast van deze vacature. Reageer dan direct.

Eisen

Per direct zijn wij op zoek naar 2 docenten Omgangskunde voor 0,8-,1,0 fte voor een MBO-instelling, waarbij de docent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar is.
Lesuren 20.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.