Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Natuurkunde & NLT 1e graad

1852683 2562 x bekeken EINDHOVEN 14.00 Docent Natuurkunde & NLT 1e graad

Profielschets

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kun jij de leerlingen op een enthousiaste manier kennis laten maken met het vak Natuurkunde? Met ingang van 8 februari 2021 zoeken we een docent Natuurkunde die de lesstof boeiend en uitdagend maakt voor de leerlingen. Heb jij een eerstegraads bevoegdheid en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 14 lesuren aan leerlingen van HAVO en VWO. Je verzorgt 10 lessen Natuurkunde aan HAVO 4, VWO 4 en VWO 5. Vanaf half maart verzorg je ook 4 lessen NLT. Het betreft een vervanging, waarvan de duur onbekend is. De inschaling geschiedt op basis van cao VO.

Wil je meer informatie? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 14.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.