Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Economische vakken (HBO)

1839165 2544 x bekeken NIJMEGEN 20.00 Docent Economische vakken (HBO)

Profielschets

Ben jij de docent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.

Eisen

Begeleid je graag studenten op het gebied van economische vraagstukken? Ben je in het bezit van een academisch masterdiploma in het economisch domein en/of heb je een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Economie? We zoeken doorlopend docenten voor Economische vakken in het HBO in de regio Nijmegen. Het aantal uren is bespreekbaar en afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De omvang van de vacatures die we van onderwijsinstellingen ontvangen zijn divers, van 1 tot 5 dagen.
Lesuren 20.00
Regio NIJMEGEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.