Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Transport en Logistiek

1830447 277 x bekeken NIJMEGEN 26.00 Docent Transport en Logistiek

Profielschets

Werk je op dit moment in de transport- en /of logistiekbranche en ben je in het bezit van een HBO-diploma? Per direct zijn wij op zoek naar een docent Transport en Logistiek voor een onderwijsinstelling in het MBO. Kandidaten die een relevante HBO-opleiding hebben afgerond, waar nodig aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing of bereid een scholingstraject te volgen en werkervaring hebben in het vakgebied, kunnen op deze vacature reageren.

Eisen

Op een locatie voor MBO in de regio Nijmegen verzorg je bij voorkeur 1 fte. Het betreft een structurele baan. De inschaling geschiedt op basis van schaal LB, CAO MBO.

Wil je meer informatie over de vacature dan staan we je graag te woord. Je kunt bellen met Devocare op nummer 085-0471700.
Lesuren 26.00
Regio NIJMEGEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.