Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Engels 1e graad

1829483 315 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 20.00 Docent Engels 1e graad

Profielschets

Beschik je over een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels en is het lesgeven aan HBO-studenten helemaal jouw “cup of tea”? Dan zijn we op zoek naar jou! Met ingang van 1 februari 2021 zoeken we een docent Engels die het niveau van de studenten naar the next level tilt. Affiniteit met Retail is een pré. Ben jij die enthousiaste docent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Bosch werk je ongeveer 20 uur per week voor studenten van het HBO. Het is een vervanging wegens zwangerschapsverlof tot einde schooljaar en mogelijk langer. De inschaling geschiedt op basis van cao HBO schaal 11.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 20.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.