Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Economie 2e graad

1575301 2 x bekeken

Profielschets

Kun jij leerlingen de begrippen inflatie en conjunctuur duidelijk uitleggen en is het Belastingstelsel voor jou gesneden koek? Met ingang van 1 december 2017 zoeken we een enthousiaste docent Economie die in het bezit is van een tweedegraads bevoegdheid of bezig is met de opleiding. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Breda verzorg je 0,6 tot 0,7 fte aan leerlingen van MAVO en HAVO. Het is een vervanging wegens ziekte tot waarschijnlijk einde schooljaar. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 16.00
Regio BREDA

Solliciteer naar docent economie 2e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.