Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent NT2

1564893 1 x bekeken

Profielschets

Kun jij anderstaligen op een creatieve manier de Nederlandse Taal leren? Met ingang van 1 november 2017 zoeken we een enthousiaste docent NT2 die affiniteit heeft met muziek, drama, verzorging en/of catering. Je hebt een PABO-diploma of een 2e graads bevoegdheid voor Nederlands, het liefst met aantekening NT2. Je hebt ruime ervaring met het geven van gedifferentieerd onderwijs en met onderwijsvernieuwing. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 0,4 - 0,9 fte aan leerlingen van EOA. Het is een reguliere baan. Inschaling in overleg. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 13.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar docent nt2

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.