Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent NT2 2e graad

1561478 1 x bekeken

Profielschets

Kun jij anderstaligen op een creatieve manier de Nederlandse taal leren? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift? Per direct zoeken we enthousiaste docenten NT2 die ervaring hebben in het lesgeven aan lager en hoger opgeleide anderstaligen en bereid zijn om minimaal 2 avonden te werken. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je lessen aan volwassenen. Het is een tijdelijke baan. De inschaling geschiedt op basis van cao BVE. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 0.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar docent nt2 2e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.