Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Rekenen

1561462 1 x bekeken

Profielschets

Ben jij de docent die gek is op cijfers en die het vak Rekenen op niveau 3F beheerst? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift? Per direct zoeken we een docent Rekenen die de lessen boeiend en uitdagend maakt voor de leerlingen. Je hebt recente onderwijservaring. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 1 fte aan leerlingen van het MBO. Het is een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van cao BVE. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 37.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar docent rekenen

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.