Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Wiskunde

1561428 1 x bekeken

Profielschets

Ben jij de docent die gek is op formules en cijfers? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid en heb je ervaring met lesgeven in de bovenbouw? Per direct zoeken we een docent Wiskunde die de lessen boeiend en uitdagend maakt voor de leerlingen. Je begeleidt de leerlingen tijdens de les en stimuleert ze de lesstof onder de knie te krijgen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0,25 fte aan leerlingen van MAVO en HAVO. Het is een tijdelijke baan. De inschaling geschiedt op basis van cao VO. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 9.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar docent wiskunde

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.