Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Engels 2e graad

1561393 1 x bekeken

Profielschets

Beschik je over een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift? Is het lesgeven helemaal jouw “cup of tea”? Dan zijn we op zoek naar jou! Per direct zoeken we een docent Engels die het niveau van de leerlingen naar the next level tilt door gebruik te maken van verschillende werkvormen. Ben jij die enthousiaste docent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 22 lesuren aan leerlingen van het MBO. Het is een tijdelijke baan. De inschaling geschiedt op basis van cao BVE. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 22.00
Regio 'S-GRAVENHAGE

Solliciteer naar docent engels 2e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.